MOJA ZGODBA

Qdesign = Kim Urbas

Sem edinstvena in samosvoja. 

Polna energije, kreativna in vedno za akcijo sem se že kot majhna podpisovala s črko Q. Zakaj? Ker vedno v vsem iščem nekaj več, nekaj drugačnega, nekaj edinstvenega. Tako sem iz začetnic svojega imena in priimka KU izpeljala glede na slovensko izgovorjavo črko Q. Sprva je bil to moj podpis, kasneje pa je prerasel v željo po ustanovitvi svoje lastne znamke. Skrita želja, ki se je tekom let izražala kot del mene in način mojega življenja. Tako je nastal Qdesign. Prostor norih idej, kreative, pozitivnih misli in vrhunskih rezultatov.

Vedno sem uživala v ustvarjanju in preoblikovanju obstoječega. Spomnim se, kako sem izrezovala slike in napise iz časopisov in revij, ter z njimi ustvarjala nove podobe, kasneje šolske plakate. Ljubezen do estetike me spremlja, se razvija z menoj in jaz z njo, je moj način izražanja. Danes si sebe ne morem predstavljati brez ustvarjanja, saj je način mojega življenja.

Po gimnaziji sem se vpisala na Naravoslovno tehniško fakulteto v Ljubljani, kjer sem zaključila univerzitetni študij smer grafične in interaktivne komunikacije. Kasneje sem znanje nadgrajevala na podiplomskem študiju v Londonu, na University for Creative Arts, smer Graphic Design and Communication.

Delovne izkušnje sem pridobivala v grafičnih studiih in oglaševalskih agencijah. Želja po kreativni svobodi me je nato privedla do Qdesign-a.

KIM URBAS

un. dipl. grafičnih komunikacij

Kajuhova ulica 32c, Ljubljana, Slovenia

+386 41 369 189

kimurbas@gmail.com       kim@flashqua.com

  • White LinkedIn Icon
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Za več informacij, morebitna vprašanja ali drugo, sem vam z veseljem na voljo preko telefona in elektronske pošte. 

Delovni čas: 

vsak delavnik med 8.00 in 16.00 uro

Na naslovu Kajuhova 32c, Ljubljana

sem dosegljiva po predhodnem dogovoru.

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com